Руският президент Владимир Путин нарече глупости твърденията на Запада, че Русия

...
Руският президент Владимир Путин нарече глупости твърденията на Запада, че Русия
Коментари Харесай

Путин нарече глупости твърденията, че Русия се готви да атакува Европа

Руският президент Владимир Путин назова " нелепости " изказванията на Запада, че Русия възнамерява да нападна Европа. Това съобщи той в посланието си до Федералното заседание, съобщи ТАСС.

" Западът предизвика спор в Украйна, Близкия изток и други райони на света и продължава да лъже. Сега без никакво разстройване те споделят, че Русия сякаш има намерение да нападна Европа. Вие и аз разбираме, че приказват нелепости “, сподели съветският президент.  

Разширяването на НАТО на изток за сметка на Швеция и Финландия основава нужда от съществено подсилване на групировките на въоръжените сили (ВС) на Руската федерация в западно направление, заяви съветският президент Владимир Путин в посланието си до Федералното заседание.

Русия ще търси нови допирни точки с сътрудниците си в Близкия изток и Латинска Америка, заяви Владимир Путин в посланието си до Федералното заседание.  " Русия има дългогодишни положителни връзки с арабските държави; те съставляват самобитна цивилизация от Северна Африка до Близкия изток, която през днешния ден се развива динамично. И ние считаме за значимо да търсим нови допирни точки с нашите арабски другари, да задълбочим целия набор от партньорства.Така ще създадем и в латиноамериканското направление “, сподели съветският държавен глава. Той добави, че " разговорът Русия-АСЕАН също се развива положително; срещите на върха Русия-Африка се трансфораха в същински пробив ". " Африканският континент от ден на ден декларира своите ползи, правото си на същински суверенитет. Ние откровено поддържаме всички тези желания ", увери Путин. 

" Ние взаимодействаме с сътрудниците на правилата на равнопоставеност, ценене на ползите на другия и по тази причина от ден на ден страни се причисляват интензивно към работата на ЕАЕС, ШОС, БРИКС и други асоциации с присъединяване на Русия. Виждаме огромни вероятности в построяването на Голяма Евразийско партньорство, в свързването на интеграционните процеси в границите на Евразийския стопански съюз и самодейността на Китайската национална република „ Един пояс, веднъж “, добави съветският президент.

Владимир Путин се обръща с обръщение към Федералното заседание на Русия за 19-ти път. В общественото си послание към двете камари на Народното събрание той дава оценка на положението на вътрешните каузи в страната и се дефинират главните насоки на вътрешната и външната политика. Посланието е един от главните документи на стратегическото обмисляне - основа за установяване на най-важните цели и цели на социално-икономическото развиване и обезпечаване на националната сигурност на страната, прецизира ТАСС.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР